Σκέτος ή με ζάχαρη; Η απάντηση γιατρού του Harvard για τον καφέ που ωφελεί την υγεία
Ο γαστρεντερολόγος του Harvard, Δρ. Saurabh Sethi, εξηγεί γιατί ο σκέτος καφές είναι η πιο υγιεινή επιλογή.
Σύμφωνα με τον δρ. Saurabh Sethi, καθηγητή γαστρεντερολογίας στο Harvard, η προσθήκη ζάχαρης στον καφέ δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από έξτρα θερμίδες — αντίθετα, αλλοιώνει τη γεύση και ενισχύει τη φλεγμονή στον οργανισμό. Αυτή η χρόνια φλεγμονή, όπως προειδοποιεί, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπαθειών, διαβήτη τύπου 2 και μεταβολικού συνδρόμου.
Δείτε τι συμβαίνει πραγματικά στο σώμα σας όταν πίνετε τον καφέ σκέτο.