Απόλυτη ανατροπή δεδομένων στον Άρη, αφού το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση που είχε καταθέσει ο Λάμπρος Σκόρδας και όρισε ως προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ τη δική του πρόταση έναντι εκείνης που κατέθεσαν από κοινού Ερασιτέχνης και Κοινωνία Μελών Άρη.

Οι δύο φορείς – μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ είχαν καταθέσει κι εκείνοι αίτηση ορισμού διοίκησης, με την προϋπόθεση το νέο ΔΣ να οδηγήσει την εταιρία σε εκκαθάριση και από εκεί και πέρα στη Γ’ Εθνική.

Με αυτόν τον τρόπο, ο σύλλογος θα απαλλασσόταν από τα χρέη που τον οδήγησαν στον περσινό υποβιβασμό και την αποψίλωση του έμψυχου δυναμικού του, καθώς και σε έναν μεγάλο αριθμό προσφυγών από πιστωτές.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, ωστόσο, θεωρεί ότι η λύση της Football League είναι προτιμότερη από την πτώση στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος, παρότι θα παραμείνουν τα χρέη.

Η διοίκηση, πλέον, περνάει στα χέρια των Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανου Τσιόνκη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν άμεσα ένα σχέδιο εξυγίανσης, αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν άμεσα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις