Βαριά "καμπάνα" για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, τιμωρία έδρας, αλλά και χρηματικό πρόστιμο για τα όσα έγιναν μετά το τέλος της πρόσφατης αναμέτρησης με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, το πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλε στους "ερυθρόλευκους" ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ.

Οι δύο αγώνες που θα δώσει χωρίς τον κόσμο του, είναι την επόμενη εβδομάδα με τον Πανιώνιο, καθώς και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να ασκήσει έφεση και θα προσπαθήσει να μειώσει την ποινή.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου".