Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) έπεσαν οι τελικές υπογραφές για την υπογειοποίηση στην Αγιά Σοφιά υπό την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά από το παρακάτω video, ο Γιώργος Πατούληςυπογράφει τη σύμβαση της Περιφέρειας με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ για την υπογειοποίηση στο δρόμο έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Έτσι, όλα είναι έτοιμα για ν' αρχίσουν τα έργα και η Ένωση να κάνει ένα τεράστιο βήμα την επιστροφή της στην Νέα Φιλαδέλφεια.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε: "Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή.

Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή που θα κάνει η Περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου.

Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση βέβαια με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδο μας".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις