Λεονάρντο Κούτρης: Καπνός υπάρχει, φωτιά θα υπάρξει; Πιθανότατα. Αυτή την φορά ο γνωστός δημοσιογράφος Αλεφρέντο Πεδουλά που ασχολείται με μεταγραφικές υποθέσεις, τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον της Νάπολι προς τον παίκτη του Ολυμπιακού, τονίζοντας στο"SportItalia":"Η Νάπολι ψάχνει αριστερό μπακ καθώς ο Γκουλάμ μοιάζει να μην αποτελεί εγγύηση. Έχει γίνει μια έρευνα για τον Ρικάρντο Ροντρίγκες της Μίλαν για δανεισμό, αλλά κι αυτός δεν έχει το προφίλ του πιο αξιόπιστου. Στον Γκατούζο αρέσει πραγματικά ο Λεονάρντο Κούτρης του Ολυμπιακού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2021".

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" δεν υπολογίζεται καθόλου από τον Πέδρο Μαρτίνς. Φέτος μετράει έξι συμμετοχέςσε πρωτάθλημα και Ευρώπη με την διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει πάρει την απόφαση να τον παραχωρήσει, εφόσον οι οικονομικές απαιτήσεις είναι αυτές που έχουν ορίσει οι Πειραιώτες. Άλλα ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνουν λόγο πως η Νάπολι θα κινηθεί για τον Κούτρη τον Ιούνιο, όταν το συμβόλαιο του θα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο και πιθανότατα θα είναι πιο… φθηνός.

Σε περίπτωση αποχώρησης του Λεονάρντο Κούτρη, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αντικαταστάτη. Βέβαια στα μπακ υπάρχουν οι Γκασπάρ και Τοροσίδης, τους οποίους εξίσου δεν έχει δείξει ο Μαρτίνς πως τους εμπιστεύεται.