Κορονοϊός Ολυμπιακός: Τελείωσε ο κίνδυνος για την ομάδα του Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα είχε… σημάνει συναγερμός στους ανθρώπους της ομάδας, καθώς το πρωί της Τρίτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωστοποίησε πως έχει νοσήσει από τον κορονοϊό. Η συγκεκριμένηανακοίνωση έγινε από το προσωπικό του προφίλ στα social media καιπροκάλεσε την άμεση αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείοτων «ερυθρόλευκων» κλείστηκαν στου Ρέντη σε μια… μίνι καραντίνα, προκειμένου να υποβληθούν όλοισε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν και πόσοι έχουν νοσήσει. Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει κάποιο κρούσμα, αφού οι πρώτες εξετάσεις ήταν αρνητικές, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και σχετική επίσημη ενημέρωση από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως η Γουλβς ζήτησε από την UEFA να αναβληθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph» αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι, αλλά και ιδιαιτέρως ανήσυχοι και θεωρούν ότι ενδεχόμενη διεξαγωγή της πρώτης αναμέτρησης της φάσης των «16» του Europa League βάζει σε ρίσκο την υγεία των ανθρώπων της.

Διαβάστε: Κορονοϊός κλειστά σχολεία: Σχήμα για δεκαπενθήμερες άδειες στους γονείς

Από εκεί και πέρα ο αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά, από την στιγμή που τα νέα από του Ρέντη είναι ευχάριστα.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα χωρίς κόσμο.