Αστέρας ΤρίποληςΟλυμπιακός 0-5: Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες,ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έκανε αντιαθλητικό έως "εγκληματικό" τάκλιν στον Γκιλιέρμε, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για τον υπόλοιπο αγώνα ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού, παραλαμβάνοντας τον φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως σας ενημερώσαμε, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαριά κάκωση, αλλά ακόμη υπάρχει αναμονή έως τις εξετάσεις που θα υποβληθεί στο Metropolitan και θα δείξουν κατά γράμμα την ζημιά που υπέστη.

Έτσι, οαμυντικός τουΑστέρα Τρίποληςμετά το τέλος του αγώναζήτησε "συγγνώμη" από τον Γκιλιέρμε με μακροσκελή ανάρτηση του σε story στο Instagram.

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και ατυχείς στιγμές. Άθελά μου χτύπησα τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, σε μια φάση που εκτίμησα λανθασμένα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον συνάδελφό μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Γκιλιέρμε και γρήγορη επάνοδο στη δράση»,έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης.