«Ύμνος» του Taste Atlas για τα ελληνικά κεφτεδάκια - Η βαθμολογία που παίρνουν
Η κριτική του διεθνούς γαστρονομικού οδηγού για τα ελληνικά κεφτεδάκια.

Την δική του κριτική για πιάτα της ελληνικής κουζίνας δίνει το «Taste Atlas», ο δημοφιλής διεθνής γαστρονομικός οδηγός.
Πρόκειται για ένα από τα χαρακτηριστικότερα φαγητά της ελληνικής κουζίνας, τα κεφτεδάκια, τα οποία σύμφωνα με το Taste Atlas παίρνουν βαθμολογία 4,3 στα 5.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο X που «εξυμνεί» τα ελληνικά κεφτεδάκια επισημαίνεται: «Γευστικά, αφράτα και τρυφερά, τα κεφτεδάκια είναι ελληνικοί κεφτέδες κρέατος που παρασκευάζονται από ένα μείγμα κιμά χοιρινού και βοδινού κρέατος, αυγά, μπαγιάτικο ψωμί ή τριμμένη φρυγανιά και καρυκεύματα όπως άνηθο, πιπέρι, μαϊντανό και ρίγανη.
Το μείγμα στη συνέχεια πλάθεται σε μικρές μπάλες που στη συνέχεια τηγανίζεται σε ελαιόλαδο.
Το στρογγυλό τους σχήμα τα καθιστά ιδανικά για τα δημοφιλή ελληνικά πικνίκ, όπου τα κεφτεδάκια καταναλώνονται ως σνακ, αλλά μπορούν επίσης να καταναλωθούν ως ορεκτικό ή ως κυρίως πιάτο. Συνιστάται να προσθέσετε στα κεφτεδάκια λίγο βούτυρο και λίγο χυμό λεμονιού για επιπλέον γεύση».