Δίχως την συμμετοχή έστω ενόςμέλους της κυβέρνησης ολοκληρώθηκε σήμερα στην Βουλή η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής.

Πρόκειται για την καθιερωμένη αιμοδοσία που διοργανώνουν οι υπάλληλοι της Βουλής κάθε χρόνο. Η διαδικασία ανακοινώνεται εβδομάδες νωρίτερα προκειμένου τόσο το προσωπικό της Βουλής, αλλά και οι αποσπασμένοι εργαζόμενοι (αστυνομικοι, μετακλητοί) και γενικώς όσοι σχετίζονται με το κτίριο του Κοινοβουλιου να μπορούν να συμμετάσχουν.

Η φέτινη αιμοδοσία έγινε όπως όλα τα τελευταία χρόνια στην αίθουσα του Εντευκτηρίου της Βουλής. Πρόκειται για τον χώρο που εδώ και δεκαετίες προορίζονταν αποκλειστικά για τους βουλευτές προκειμένου να βρίσκονται εκεί στα διαλλείματα των εργασιών της Βουλής. Όμως αξιοποιείται και για άλλου είδους εκδηλώσει η δραστηριότητες όπως η εργοδοσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν συλλεγεί έως το μεσημέρι στην αιμοδοσία είχαν συμμετάσχει 140 άτομα. Ανάμεσά τους έχει καταγραφεί και η συμμετοχή των βουλευτών Όλγας Κεφαλογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Δεν έχουν όμως καταγραφεί στοιχεία για το πόσοι άλλοι βουλευτές προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα.

Μάλιστα η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε χαρακτηριστικά:«Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική»,

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις