Ήταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο του Τάεκβοντό στο Φάληρο; Αν δει κάποιος μία φωτογραφία από τις κερκίδες του σταδίου, θα μπορούσε να πιστέψει ότι "ναι", ήταν. Το γαλάζιο στέλεχος δεν βρέθηκε ποτέ στις τάξεις των ακραίων φωνών της ΝΔ, τις οποίες έχει καυτηριάσει κατά καιρούς, αλλά να βρεθεί σε κεντρική κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ… ομολογουμένως θα πήγαινε πολύ, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα του πολιτικού πολιτισμού.Τί συνέβη;

Απλούστατα επρόκειτο για έναν άνδρα που έχει καταπληκτική ομοιότητα με τον πρώην υπουργό. Την φωτογραφία μάλιστα την ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook. "Η ομοιότητα καταπληκτική!
Σας ευχαριστώ μου φτιάξατε τη μέρα!Φίλε σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά…", ανέφερε και ποστάρισε την φωτογραφία με τον σωσία του. Το ποστ του συγκέντρωσε δεκάδες αντιδράσεις με likes και "καρδούλες" και "wow" και πολλά σχόλια, τα πιο πολλά σκωπτικά.

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στην Νέα Δημοκρατία

Τί θα είχε παρακολουθήσει ο πρώην υπουργός… αν ήταν εκεί; Από το βήμα της εκδήλωσης, που είχε κεντρικό σύνθημα "Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται" ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ΝΔ. "Η κυβέρνηση της ΝΔ μας ξαναγυρίζει με μεγάλη ταχύτητα πίσω, στις αιτίες που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία" τόνισε και περιέγραψε με μελανά χρώματα την κυβερνητική θητεία της ΝΔ. "Δεν θα αφήσουμε το κοινωνικό κράτος, της πρώτη κατοικία, τους μισθούς, τις συντάξεις, την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον, στις ορέξεις των «αρίστων», των διαπλεκόμενων, των βαρόνων, των ολιγαρχών, των παρασιτικών κυκλωμάτων που επέστρεψαν" υπογράμμισε.

Ειδική αναφορά έκανε στο σκάνδαλο της Novartis, με αιχμή τα όσα διαδραματίζονται με τους προστατευόμενους μάρτυρες, λέγοντας:"Φοβούνται την έρευνα. Φοβούνται την Δικαιοσύνη. Φοβούνται την αλήθεια. Φοβούνται και κηρύττουν τον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν κουκούλωσε την υπόθεση της Novartis και έδωσε την ευκαιρία να διερευνηθεί. Σήμερα μέσα στον πανικό τους έφτασαν στο σημείο να λένε ότι εμείς ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταδικαστούμε, ενώ την καταδίκη για ισόβια την επιφυλάσσουν για μένα." "Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια, μην τρομοκρατείτε τους ανθρώπους που σήκωσαν ανάστημα, αν έχετε τα κότσια να πάτε εμένα σε Ειδικό Δικαστήριο. Αν δεν τα έχετε όμως σταματήστε να βιάζετε τους θεσμούς. Αφήστε την Δικαιοσύνη να ερευνήσει το σκάνδαλο Novartis ως το τέλος".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις