Δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Αχαΐα - Απανθρακώθηκε οδηγός του ενός οχήματος
Δύο αυτοκίνητα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να πιάσει φωτιά.

Σοκ προκαλεί τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου στην Ολυμπία Οδό στην Αχαΐα, που είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί μία οδηγός και να χάσει τη ζωή του ένα ακόμη άτομο που κατέληξε στα τραύματά του.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24news, την τελευταία του πνοή άφησε ένα ακόμη άτομο, ένας άνδρας ο οποίος επέβαινε στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε σφοδρά με το ΙΧ, στο οποίο φέρεται να επέβαινε μία γυναίκα 70 ετών από το Αίγιο, ενώ το αγροτικό όχημα εμφανίζεται δηλωμένο στα Μέγαρα, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό ποιοι επέβαιναν. Ένας ακόμη άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ειδικότερα, στην Ολυμπία Οδό στο ύψος της Παναγοπούλας στο ρεύμα προς Πάτρα σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα το ένα να τυλιχθεί στις φλόγες. Από την φωτιά, δυστυχώς, απανθρακώθηκε ο ένας οδηγός του ΙΧ.
Ως προς τις συνθήκες του τροχαίου, το ένα από τα δύο οχήματα φέρεται να μπήκε ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η φονική σύγκρουση.