Το γραφείο μεταφέρθηκε στο σπίτι κυριολεκτικά… Έναέπιπλο γραφείου λοιπόν, που υπάρχει στα περισσότερα σπίτια έγινεπλέον το σημείο που περνάμε τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι. Ένας χώρος εργασίας διαμορφωμένος με γούστο, αγάπη και δημιουργικότητα μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες και να εργαζόμαστε με μεγαλύτερη όρεξη.

Δείτε λοιπόν ορισμένες ιδέες για να διαμορφώσετεέναν ευχάριστο εργασιακό χώρο μέσα στο σπίτι σας.

Επιλέξτεφωτιστικά με στυλ

Μια από τις σύγχρονες τάσεις του Interior design είναι τα επίτοιχα ή επιδαπέδια φωτιστικά που δίνουν έξτρα πόντους στη διακόσμηση του γραφείου σας. Μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία. Το θετικό είναι ότι δεν πιάνουν χώρο πάνω στο γραφείο και δίνουν ιδιαίτερο στυλ αλλά και φως σε όλο τον υπόλοιπο χώρο του δωματίου.

Διαλέξτε μια ιδιαίτερη καρέκλα

Μια αναπαυτική καρέκλα που χαίρεστε να την βλέπετε είναι η λύσηγια να κυλούν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα οι ώρες που είστε καθισμένοι για να εργαστείτε.

Φυτά παντού

Τα φυτάεσωτερικού χώρου αλλάζουντην ατμόσφαιρα του σπίτι και αναζωογονούντις αισθήσεις.

Οργανώστε και ομορφύνετε τον τοίχο σας

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τον τοίχο μπροστά σας, τοποθετώντας σε αυτόν, έναν πρωτότυπο πίνακα ανακοινώσεων ή αντικείμενα που σας προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα. Βιβλία,λουλούδια σε ένα βάζο, πίνακες και ότιάλλο σας φτιάχνει τη διάθεση!