Αλκέτας...εν όψει
Σε περίπτωση που ο Αρης προκριθεί, ο Γάλλος θα κερδίσει χρόνο, καθώς θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να κερδίσει και τον Ηρακλή στο Χαριλάου και να πείσει τη διοίκηση να τον διατηρήσει στον πάγκο. Αν όμως οι «κίτρινοι» αποκλειστούν, θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η διοίκηση θα απομακρύνει τον 50χρονο τεχνικό και θα αποταθεί στον Αλκέτα Παναγούλια, έστω κι αν ο Γιάννης Ζαχουδάνης επικοινώνησε με τον Ταρντί για να του μεταφέρει μήνυμα συμπαράστασης.
Από την άλλη πλευρά ο Αλκέτας Παναγούλιας δεν έχει αντίρρηση για μία ακόμη φορά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη στα δύσκολα και να τον βγάλει από το αδιέξοδο, αρκεί όμως να πάρει τις σχετικές εγγυήσεις για τυην οικονομική φερεγγυότητα της ΠΑΕ. «Δεν έχω μιλήσει με τους παράγοντες του Αρη. Εχω ξαναπεί όμως ότι βρίσκομαι πάντοτε στη διάθεση του Αρη. Θα δεχόμουν να βοηθήσω ακόμη και ως προπονητής αρκεί να μου υποσχεθούν ότι θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες», δήλωσε ο Αλκέτας Παναγούλιας.
Σε ό,τι αφορά στο θέμα Ναγκόλι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αφρικανός δε θα δεχθεί την πρόταση του Αρη για ανανέωση του συμβολαίου του. Στο μεταγραφικό τομέα, οι κίτρινοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενώ στασιμότητα επικρατεί στην υπόθεση Ενζάμα. Οσο για την προσφυγή του Βραζιλιάνου Ιρανίλντο, η απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΟ θα εκδοθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.