Νεκρώσιμη τελετή για τον Τσάρλι Κερκ σε στάδιο στην Αριζόνα - Επικήδειο θα εκφωνήσουν Τραμπ και Βανς
Η τελετή θα γίνει στην Αριζόνα όπου ζούσε ο Κερκ, με την περιοχή να μετατρέπεται σε «φρούριο», στο φόντο μιας κοινωνίας σε αναβρασμό.

Η τελετή θα γίνει στην Αριζόνα όπου ζούσε ο Κερκ, με την περιοχή να μετατρέπεται σε «φρούριο», στο φόντο μιας κοινωνίας σε αναβρασμό.
Τραμπ και Τζέι Ντι Βανς μεταξύ των στόχων της ευρείας κυβερνοεπίθεσης, σύμφωνα με ερευνητές.
Η δήλωση του Τραμπ έρχεται μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που αντιμετώπισε ο Τζέι Ντι Βανς.
Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Τραμπ να αναπτύξει στρατεύματα της εθνοφρουράς στην πόλη, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
«Δεν βρέθηκε. Ο λογαριασμός έχει ανασταλεί», έγραφε ένα μήνυμα.
Η κατάσταση στις ΗΠΑ μυρίζει μπαρούτι καθώς η κυβέρνηση έχει θεσπίσει μια πολύ σκληρή μεταναστευτική πολιτική.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε την επικείμενη επικοινωνία του Τραμπ και του Πούτιν αργότερα τη Δευτέρα (19/5).
Πηγή από τους κόλπους της ουκρανικής προεδρίας, χαρακτηρίρισε τη συνάντηση «καλή».
Όπως κάθε θρησκευτικός ηγέτης στηρίζεται στην πίστη και στα «αλάνθαστα» των γραφών. Είναι σαφές ότι ο πνευματικός λόγος είναι, τις περισσότερες φορές, ταυτόχρονα και πολιτικός.
Ως ένας άνθρωπος που -όπως ο πάπας Φραγκίσκος- είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, ο νέος Ποντίφικας δεν έτυχε και ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο νέος ποντίφικας διατηρεί ενεργό προφίλ στην διαδικτυακή πλατφόρμα X όπου έχει ασκήσει κριτική σε δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσιογράφους, το Air Force Two προσγειώθηκε για ανεφοδιασμό στη βάση Ράμσταϊν, κοντά στην πόλη Καϊζερσλάουτερν της νοτιοδυτικής Γερμανίας.
Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με φόντο τον νέο γύρο συνομιλιών στο Λονδίνο.
Πιέσεις να αποδεχθούν την πρόταση των ΗΠΑ για ειρήνευση στην Ουκρανία, ασκεί σε Κίεβο και Μόσχα, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζέι Ντι Βανς.
Όλοι γνωρίζουν και σέβονται - πλην ενός απ' ό,τι φαίνεται - την απαγόρευση φωτογράφισης στην Καπέλα Σιστίνα.
Δέκα χαρακτηριστικά σημεία από την «καταιγίδα Τραμπ» που ξεκίνησε πριν 100 ημέρες.
Θλίψη προκάλεσε στην υψήλιο η είδηση του θανάτου του Πάπα Φραγίσκου. Ηγέτες από όλο τον κόσμο, Ανατολή και Δύση αποχαρετούν τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Παρά τη διαφωνία του για τη μεταναστευτική πολιτική των ΗΠΑ, ο ποντίφικας υποδέχτηκε τον Αμερικανό αντιπρόεδρο στην Αγία Έδρα.
Η ανακοίνωση της Αγίας Έδρας κάνει λόγο για ανταλλαγή απόψεων επί της διεθνούς κατάστασης στα πολεμικά μέτωπα και τις ανθρωπιστικές καταστάσεις.
Το ταξίδι στη Ρώμη σηματοδοτεί την πρώτη επιστροφή του Βανς στην Ευρώπη μετά την εκφώνηση μιας «επιθετικής» ομιλίας στη Διάσκεψη του Μονάχου.