Ερντογάν από Χάγη: Αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις για F35 και Eurofighter
Ο Τούρκος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Χάγη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Τούρκος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Χάγη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Ικανοποίηση στην Άγκυρα για τη συνάντηση του Ερντογάν με τον Αμερικανό πρόεδρο - Τι συζήτησαν για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.
«Ως χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο χαιρετίζουμε την κατάπαυση του πυρός που πέτυχε ο πρόεδρος Τραμπ, μεταξύ Ιράν και Ισραήλ» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Η γεννημένη στην Αργεντινή βασίλισσα, γνωστή για την αίσθηση του στυλ της, επέλεξε μία ανοικτή πράσινη ολόσωμη φόρμα Natan Couture
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί ακόμα στις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς και στις απειλές για την περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια.
Ο Brent Christensen θα ταξιδέψει στις 23 Ιουνίου στην Ολλανδία και θα συμμετάσχει σε ολομέλειες που επικεντρώνονται στην ενίσχυση της βιομηχανίας του οργανισμού.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε μια κομβική συγκυρία για το ΝΑΤΟ και σε ένα όλο και πιο αβέβαιο περιβάλλον ασφαλείας.
Βασικό ζητούμενο, στο οποίο θα κληθούν να συμφωνήσουν οι ηγέτες των χωρών στης Συμμαχίας, είναι η έγκριση του νέου σχεδίου επενδύσεων του ΝΑΤΟ στην άμυνα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να σχολιάσει την ικανότητα του Τζο Μπάιντεν, ενώ χαρακτήρισε υπερβολική την ανησυχία για την ακροδεξιά.
Η επίσκεψη Πούτιν στη Βόρεια Κορέα αποδεικνύει την εξάρτηση της Ρωσίας από αυταρχικά καθεστώτα, τόνισε ο γενικός γραμματέας του NATO